| DIENA | |
|
+10Rastamens dr.weed davis acidkitteh Spliff WeeDer Smok1ng trakulis kaste Dr.Green Thumb 14 posters |
|
Autors | Ziņojums |
---|
Dr.Green Thumb Teaching How To Roll
Number of posts : 1595 Age : 40 Registration date : 19.05.08
| Tēma: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 8:58 am | |
| Tā kā avīzē Diena ir liels raksts par par salviju un tur arī ir redzams šī foruma logo, tad tagad dzēšu visus lietotājus, kuriem nav postu, kā arī kuriem ir ļoti maz tie, un jaunos lietotājus vairs neapstiprināšu uz kādu laiku- negribas liekas problēmas ;) | |
|
| |
kaste Moderators
Number of posts : 1423 Registration date : 20.05.08
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 9:27 am | |
| | |
|
| |
trakulis Stoner
Number of posts : 892 Age : 33 Registration date : 20.05.08
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 9:59 am | |
| grrr, kapēc, lai jau cilvēki reģistrējās!
Nekas takš nevar notikt manuprāt! | |
|
| |
Smok1ng Able To Roll A Joint
Number of posts : 87 Age : 35 Registration date : 27.08.08
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 10:17 am | |
| Heh... Mees tieshaam i slaveni! :D | |
|
| |
WeeDer Ganja Smoker
Number of posts : 296 Age : 35 Registration date : 30.05.08
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 10:25 am | |
| Kā tas logo tika tur? | |
|
| |
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 10:50 am | |
| nu tur tika minēts, ka adreses tiks nodotas policijai- nebija tieši minēts šis forums, bet anyway, logo bija un man negribas liekas problēmas! | |
|
| |
WeeDer Ganja Smoker
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 10:55 am | |
| Shajaa forumaa nekas nelegaals netiek tirgots un es domaaju sodiit muus par to nevar, ka mees te daudz ko apspriezam!
Bet jaa,vini tur visi jocigi,jaabuut uzmaniigiem,tieshi taa,nevajag nekadas liekas problemas! | |
|
| |
trakulis Stoner
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 11:21 am | |
| Ja nemaldos, tad esmu dzirdējis ka viņi var piesieties tikai tādā gadījumā ja mājaslapa atrodas piereģistrēta uz Latvijas kaut kā, bet pacik šo hostē kautkur citur, nevis Latvijā tad teoretiski nekam nevajadzētu būt.... | |
|
| |
Spliff Marijuana Toker
Number of posts : 104 Age : 41 Registration date : 22.05.08
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 11:22 am | |
| a ka vini vispar zina par šo mājaslapu ? | |
|
| |
trakulis Stoner
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 11:23 am | |
| c'mon daudzi takš zin! :) | |
|
| |
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 11:27 am | |
| nu es jau varu atļaut reģistrēties visiem utt, bet vienk cenšos pasargāt citus, kuri audzē un te liek bildes ar savām puķēm! reāli viņi nevar slēgt šo portālu, jo šis ir hostēts uz ārzemju servera, manuprāt, lietotāju IP, ja grib viņi var uzzināt easy! es nez, bet tiešām negribas lieku publicitāti ;) | |
|
| |
Spliff Marijuana Toker
Number of posts : 104 Age : 41 Registration date : 22.05.08
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 11:29 am | |
|
Pēdējo reizi labojis Spliff Piektdiena Augusts 29, 2008 11:34 am; labots 1 reizi | |
|
| |
WeeDer Ganja Smoker
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 11:30 am | |
| Tak protams ka nevaig,ja nu vieniigi tieshaam iesaka tev kaads no lietotaajiem(aktivajiem kuriem tu uzticies) ,ta veel var padomaat!
Es vienu dienu tur skatiijos kaadi piesakaas, dazi tik tadi sakariigi likaas! | |
|
| |
trakulis Stoner
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 11:31 am | |
| jāa tieši tā es arī biju domājis! Bet par IP, manuprāt nevar tik viegli, jo tās ir slēptas, tās redzi tikai tu, un moderātori, un vēl caur Admin Control Paneli. Tas baneris jau tur vienkārši tāpatās ticis kadrā! | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 12:24 pm | |
| Bāc :@ vajag arī Dienai visur piepisties :@ Nez, vai http://salvija.awardspace.com/ jau bija uzzinājuši, ka viņu lapa attēlota Dienas rakstā? Nu es nebūtu tik optimistisks ar IP... Pareizi vien ir, tagad patiešām var ierobežot jauno lietotāju reģistrēšanu! |
|
| |
trakulis Stoner
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 12:36 pm | |
| Es visu uztveru tā optimistiski... | |
|
| |
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 1:15 pm | |
| vienīgais, kas skan prātā-
dont worry about a thing cause every little thing is gonna be alright ;) | |
|
| |
acidkitteh Marijuana Toker
Number of posts : 118 Age : 43 Registration date : 17.07.08
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 1:30 pm | |
| - Citēt :
- Salvija rada arī ļoti spēcīgu psiholoģisku atkarību, piebilst RAPC pārstāve narkoloģe Tatjana Juste.
aaarghhh es nevaru iztureet shito vairs. Tie latvijas narko speciaalisti ir kautkadi aljoshas no krievijas vidienes kas ielikti fizikas institutaa. Vinji neko vispaar nerubii. Lab po, gan jau liidz aizliegshanai cilveeki paspees savest latvijaa staadus un pietiekosho bio-baazi nodroshinaat no kaa saak taalaaku izplatiibu ghh. bet nu par to banneri dienas taisitaja screenshotaa gan man parava paranoja. | |
|
| |
trakulis Stoner
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 2:05 pm | |
| - Dr.Green Thumb rakstīja:
- vienīgais, kas skan prātā-
dont worry about a thing cause every little thing is gonna be alright ;) Man šodien šis pats skanēja galvā! | |
|
| |
davis Ganja Smoker
Number of posts : 214 Age : 34 Registration date : 11.06.08
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 3:22 pm | |
| Viss būs kārtībā, nevienu Ip neuzzinās un nekas saitam nenotiks, turpinam elpot! | |
|
| |
dr.weed Stoner
Number of posts : 700 Age : 36 Registration date : 10.06.08
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 5:35 pm | |
| Nu itkā piem. mums ir bildes ar mūsu paša audzi;ņiem, bet ja arī viņi uzzin manu vai kāda jūsu īsto personību, viņi tāpat neko nevar paerādīt itīpaši, ja tad aug outdoor. jā skaisti tagad vēl salviju aizliegs? | |
|
| |
Rastamens Ganja Smoker
Number of posts : 333 Age : 35 Registration date : 13.06.08
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 5:49 pm | |
| eu bet es tur nesen pasūtīju spice diamond. viņš itkā nav salvija. un es nesaprotu kāpēc to nevarētu pārdot internetā tā taču ir legāla. | |
|
| |
Viesis Viesis
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 6:02 pm | |
| Īstenībā es arī nesaprotu to " Centrs solīja par šīm mājaslapām drīzumā informēt policiju." kā arī " Tas bija saistīts ar RAPC redzeslokā nonākušu mājaslapu, kurā tika piedāvāts iepazīties ar dažādām vielām, to skaitā Salvia divinorum. Pēc policijas sāktā kriminālprocesa mājaslapu slēdza." - par citu mājaslapu. Nu labi, varbūt otrajā gadījumā tika aicināts lietot arī kādu nelegālu vielu (piemēram, marihuānu), kas varēja būt par pamatu mājaslapas slēgšanai, bet kā gan var pieprasīt slēgt saitu, kurā runā par salvijas lietošanu? Kamēr tā ir legāla, šī rīcība nav aizliegta, un nav pamata ierosināt kriminālprocesu. Varbūt saita uzturētājiem īpaši negribējās ķēpāties ar policiju. Lai nu kā, domāju, ka šai vietnei varbūt par vairāk jāpiesargājas tieši nevis no polcijas, bet no pārmēru aktīviem žurnālistiem. Uzmanību saistīja teikums Dienas rakstā " Līdzko Diena pievienojās šīm grupām, uzreiz vēstuli atsūtīja kāds grupas dalībnieks vārdā Aleksejs, kurš piedāvāja pirkt no viņa salviju." - pagaidām Diena plosījās pa draugiem.lv grupām, bet noklikšķinās uz tās Dr.Green Thumb saites un žurnālisti sadomās arī šeit ielīst |
|
| |
Vanc Learning How To Roll
Number of posts : 39 Age : 34 Brīdinājumi : Registration date : 28.07.08
| Tēma: Re: DIENA Piektdiena Augusts 29, 2008 10:12 pm | |
| reklamiņa par brivu :D bet nu es domau sudi nevar sanakt ;) | |
|
| |
jesus3 Teaching How To Roll
Number of posts : 1319 Age : 54 Brīdinājumi : Registration date : 22.05.08
| Tēma: Re: DIENA Sestdiena Augusts 30, 2008 12:36 am | |
| - zig83 rakstīja:
Nu labi, varbūt otrajā gadījumā tika aicināts lietot arī kādu nelegālu vielu (piemēram, marihuānu), kas varēja būt par pamatu mājaslapas slēgšanai, bet kā gan var pieprasīt slēgt saitu, kurā runā par salvijas lietošanu? Kamēr tā ir legāla, šī rīcība nav aizliegta, un nav pamata ierosināt kriminālprocesu.
Varbūt saita uzturētājiem īpaši negribējās ķēpāties ar policiju. Lai nu kā, domāju, ka šai vietnei varbūt par vairāk jāpiesargājas tieši nevis no polcijas, bet no pārmēru aktīviem žurnālistiem. Uzmanību saistīja teikums Dienas rakstā "Līdzko Diena pievienojās šīm grupām, uzreiz vēstuli atsūtīja kāds grupas dalībnieks vārdā Aleksejs, kurš piedāvāja pirkt no viņa salviju." - pagaidām Diena plosījās pa draugiem.lv grupām, bet noklikšķinās uz tās Dr.Green Thumb saites un žurnālisti sadomās arī šeit ielīst protams audzeet MJ nav legaali. bet es seit neesmu maniijis MJ pirksanas vai paardosanas meegjinaajumie veltiitus postus.taakaa sliktaakajaa gadiijumaa var dabuut tikai administratiivo sodu kautgan tas atkariigs no veel daziem faktoriem lai buutu vairaak(protams ja neaudzee plantaaciju ar nodomu paardot.) un seit neviens sevi iipasi neafisee. un lai jau lien tie zurnaalisti(varbuut kaads sapraatiigi domaajoss gadaas,kas gan maz ticami)ja faktus neizkropljos viss buus stokos. | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: DIENA | |
| |
|
| |
| DIENA | |
|