| Lietotāju masveida dzēšana. Part II | |
|
+6kaste Landija Stiklinss emporio_rastamani trakulis Dr.Green Thumb 10 posters |
Autors | Ziņojums |
---|
Dr.Green Thumb Teaching How To Roll
Number of posts : 1595 Age : 40 Registration date : 19.05.08
| Tēma: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 10:02 am | |
| Ir atkal man ideja, par neaktīvo lietotāju dzēšanu! ko par to domājiet? Varu jau nedzēst- vienk Jūsu pašu drošības pēc, lai Te nebūtu nekāds okšķeris, kurš meklē audzētājus :D Vai vēl kāds žurnālists, bue | |
|
| |
trakulis Stoner
Number of posts : 892 Age : 33 Registration date : 20.05.08
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 10:04 am | |
| Jau kādu laiku domāju ka to vajadzētu! :D | |
|
| |
emporio_rastamani Able To Roll A Joint
Number of posts : 77 Age : 36 Registration date : 10.10.08
| |
| |
Stiklinss Able To Roll A Joint
Number of posts : 87 Age : 36 Registration date : 31.10.08
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 2:04 pm | |
| | |
|
| |
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 2:13 pm | |
| brīdinājums tika izteikts visiem, kuriem ir mazāk par 5 postiem! došu nedēļu laika, lai kas mainītos! ja nē, tad ardievas apmēram 50 lietotājiem! | |
|
| |
Landija Marijuana Toker
Number of posts : 164 Age : 43 Registration date : 03.09.08
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 2:30 pm | |
| es domaaju, ka jaaskataas arii cik ilgi nav bijis neviens posts, mozj kaads nesen tik regjistreejies un veel iepaziistas ar visu, a? :) | |
|
| |
kaste Moderators
Number of posts : 1423 Registration date : 20.05.08
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 4:22 pm | |
| Visus dranķīšus prom | |
|
| |
trakulis Stoner
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 4:25 pm | |
| Un vēl nezinu, vai šim forumam ir tāda iespēja, bet varētu atrast kaut kādu funkciju, kur ir jāsakrāj noteikts postu skaits, lai varētu redzēt attiecīgās sadaļas kuras vēlamies paslēpt no nevēlamām acīm! | |
|
| |
dr.weed Stoner
Number of posts : 700 Age : 36 Registration date : 10.06.08
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 4:27 pm | |
| vajadzētu moš izdzēst tos, kam ir 0-25 atbildes ilgā laikā, bet ja viņš ir piem. 1-3x nedēļā rakstijis, tad domāju ka\ tos nevajag.! | |
|
| |
kaste Moderators
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 4:31 pm | |
| - trakulis rakstīja:
- Un vēl nezinu, vai šim forumam ir tāda iespēja, bet varētu atrast kaut kādu funkciju, kur ir jāsakrāj noteikts postu skaits, lai varētu redzēt attiecīgās sadaļas kuras vēlamies paslēpt no nevēlamām acīm!
Ideja ļoti laba, bet šitas veicinātu spamu... | |
|
| |
trakulis Stoner
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 4:34 pm | |
| Nu spamu var dzēst utt, bet tik un tā, ja uzliek limitu uz kkādiem 15 postiem, tas ir arī kā pārbaudes laiks!
Ja cilvēks savāks savus 15 postus, ar tizliem komentāriem, kuri nebūs galīgi par tēmu un teksts būs "mm baigi forši" "jāa es arī tā domāju" "šitā ideja ir baigi labā", tad varēs secināt ka cilvēkam vienkārši šajā forumā nav īstā vieta! | |
|
| |
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 4:44 pm | |
| laba ideja gan! tik es nez vai to var automātiski izdarīt, bet pašrocīgi to var, bet tas atkal pārāk liels čakars un slinkums! :) apmēram, kā piereģistrēt un aizmirst par lietotājiem, kuri grib reģistrēties šeit | |
|
| |
Landija Marijuana Toker
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 5:03 pm | |
| es driizaak domaaju, ka var kaa latinju uzlikt jauna topika izveidoshanu. Tobish - ja ir reaala interese vai ja baidaas, ka izmetiis - jaizdomaa topiks, kas vareetu buu tinteresants arii citiem :)
Vnk es taa skatos reaali peec cilveeku aiznjemtiibas - nu nav laika 3 nedeeljas kko ieposteet un chau izdzeesh? Pat ja ieprieksh aktiivs drukaataajs bijis? Savukaartpiekriitu kastem, ka ja kaa noteicoshais buus komentaaru skaits, saaksies spams..kas galiigi nav pievilciigi....un diez vai Dr.Green Thumb gribees katru vakaru to vien dariit kaa dzeest spamu.... | |
|
| |
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 5:05 pm | |
| Landijai zelts un medālis un cepums un žetons un buča par ideju | |
|
| |
Landija Marijuana Toker
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 5:15 pm | |
| nu luuk, attieciigi izchekot kas JAU ir uztaisijushi kaadu topiku, tos liek mieraa...pagaidaam, paareejiem taa arii iezinjo...lasiit ir skaisti, bet gaidaam kaadu aktivitaati...lai parokaas pa netu, pameklee kko staastaamu vai jautaajumu, aidaa, pasham ar buus interesanti savu topiku uztureet :) | |
|
| |
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 5:35 pm | |
| es sapratu to šādi! nereģistrētie izveido savu diskusiju- un interesantākās diskusijas veidotājs saņemtu balvā reģistrēšanās iespēju! bet tas atkal pārāk stingri! un cilvēkiem pa slinku, jo nedēļas jautājumu arī neviens nevar izdomāt | |
|
| |
Landija Marijuana Toker
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Novembris 12, 2008 5:56 pm | |
| oj nee, shitas man domaat nerullees....tad neviens te vispaar neregjistreesies....:) es domaaju, lai ir kaa tagad, kad Tu izveido kontu peec apraksta par sevi un tad tam jaunajam juuzerim tiek nosuutiita veestule, ka kkaadaa konkreetaa laika posmaa iz jaizveido savs topiks, kas nedubleejas un ir interesants citiem, ja tas netiks izdariits - konts tiks dzeests...nu kkaa taa... | |
|
| |
kilteks Ganja Smoker
Number of posts : 316 Age : 35 Registration date : 24.06.08
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Otrdiena Decembris 09, 2008 1:05 am | |
| nu es nezinu kaa tu taisies dzeest jo pienjemsim es ..... peedeejaa laikaa daudz nepostoju bet gan vienkaarshi ienaaku iegshaa un palasu kas kaa notiek sheit un visss... :) nau jau obliaati jaaposto vai ne.. ? :) | |
|
| |
Spliff Marijuana Toker
Number of posts : 104 Age : 41 Registration date : 22.05.08
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Decembris 10, 2008 7:54 am | |
| Taapat ir ar manim es visu laiku lasu kas jauns veinkarsi nepostoju | |
|
| |
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Decembris 10, 2008 9:21 am | |
| vairāk vai mazāk runa ir par lietotājiem kuriem nav postu vispār! | |
|
| |
Bumis Stranger
Number of posts : 20 Age : 37 Registration date : 03.08.08
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Decembris 10, 2008 9:46 am | |
| man pareizaakais variants liekas,ka nahrenizeet vajadzeetu tos kas vispaar neapmeklee lapu! domaaju ka ir daudz lietotaaju kas vnk ienaak un izgliito sevi. un ir veel taadi kas baidaas te kko drukaat jo, domaa ka kko pajautaajot vinjus uzreiz nodir......s kaa citaas lapaas! juus tik pameegjinat mani nahrenizeet sapnjos raadiishos ar kaudzi ganjas un jums nedoshu | |
|
| |
kaste Moderators
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Decembris 10, 2008 3:37 pm | |
| | |
|
| |
dr.weed Stoner
Number of posts : 700 Age : 36 Registration date : 10.06.08
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II Trešdiena Decembris 10, 2008 8:52 pm | |
| ''sapnjos raadiishos ar kaudzi ganjas un jums nedoshu S5'' | |
|
| |
Sponsored content
| Tēma: Re: Lietotāju masveida dzēšana. Part II | |
| |
|
| |
| Lietotāju masveida dzēšana. Part II | |
|