casanda Ganja Smoker
Number of posts : 367 Age : 46 Brīdinājumi : Registration date : 17.12.08
| Tēma: Re: Brīdinājumi Ceturtdiena Maijs 14, 2009 1:20 pm | |
| Par ko man iedeva brīdinājumus es sapratu-pārlasot visus savus postus!Tā kā,bujakabujaka,paskaties vien tu ar,gan kāds dubultposts vai lamuvārdiņš,noteikti,ka kaut kas jau ir! | |
|
trakulis Stoner
Number of posts : 892 Age : 33 Registration date : 20.05.08
| Tēma: Re: Brīdinājumi Ceturtdiena Maijs 14, 2009 2:33 pm | |
| - bujakabujaka rakstīja:
- kaste rakstīja:
- casanda rakstīja:
- Vai tā ir izspiešana?
Nop. Brīdinājumus tāpat vien neliek. Mēs tikai piedāvājam tikt vaļā no viņiem. Nu ja jau tos brīdinājumus tāpat neliek, tad es un citi pārējie tad arī gribētu zināt par ko tad tur brīdina!!!!!! vismaz pm linku ar manu pārkāpumu,LūDZU...
SAVāDāK TAS IZšKATāS PēC PRASTAS IZSPIEšANAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu tu varētu nedaudz apvaldīties! Par ko tev bija brīdinājumi, ja tev bija, tātad noteikti par dubultpostu, tur pat bija trīskārš posts! Vismaz pirms sāc rakstīt forumā izlasi noteikumus, un domāju ka savu agresiju tu vari izrādīt citur, visi te ir kaut cik saprotoši un laipni, tapēc nevajg pārvērst šo vietu par kārtējo dusmu krātuvi. Peace! ā jā, un vēl tavi posti, kuri satur tikai vienu smaidiņu, vai vienu vārdu, ir pilnīgi lieki! Ja vēlies sakrāt postus, tad raksti normāli, nevis piespamo forumu ar viena vārda postiem! | |
|
bujakabujaka Marijuana Toker
Number of posts : 117 Age : 38 Brīdinājumi : Registration date : 09.05.09
| Tēma: Re: Brīdinājumi Ceturtdiena Maijs 14, 2009 4:59 pm | |
| - trakulis rakstīja:
- bujakabujaka rakstīja:
- kaste rakstīja:
- casanda rakstīja:
- Vai tā ir izspiešana?
Nop. Brīdinājumus tāpat vien neliek. Mēs tikai piedāvājam tikt vaļā no viņiem. Nu ja jau tos brīdinājumus tāpat neliek, tad es un citi pārējie tad arī gribētu zināt par ko tad tur brīdina!!!!!! vismaz pm linku ar manu pārkāpumu,LūDZU...
SAVāDāK TAS IZšKATāS PēC PRASTAS IZSPIEšANAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu tu varētu nedaudz apvaldīties! Par ko tev bija brīdinājumi, ja tev bija, tātad noteikti par dubultpostu, tur pat bija trīskārš posts!
Vismaz pirms sāc rakstīt forumā izlasi noteikumus, un domāju ka savu agresiju tu vari izrādīt citur, visi te ir kaut cik saprotoši un laipni, tapēc nevajg pārvērst šo vietu par kārtējo dusmu krātuvi. Peace!
ā jā, un vēl tavi posti, kuri satur tikai vienu smaidiņu, vai vienu vārdu, ir pilnīgi lieki! Ja vēlies sakrāt postus, tad raksti normāli, nevis piespamo forumu ar viena vārda postiem! Es zinu kas ir EDIT poga. Par dubultpostu nenoliedzu,jā mana kļūda, bet es tikait gribu lai ir kārtīgāka sistēma attiecībā uz pārkāpumiem. Visi mēs esam cilvēki un kļūdīties arī varam, tāpēc iesaku lai mēs tiktu brīdināti uz pm. Loti atvainojos par agresijas uzplūdumu. Un es nemēģinu sakrāt postus,kāda tam jēga? Agstāka pakāpe? Mani tas neinteresē,esmu šeit informācijas pēc,gribu būt labs dārznieks !!! Ja arī kādu esmu aizskāris-atvainojos,tas nebija mans mērķis. | |
|
Dr.Green Thumb Teaching How To Roll
Number of posts : 1595 Age : 40 Registration date : 19.05.08
| Tēma: Re: Brīdinājumi Pirmdiena Jūnijs 01, 2009 1:24 pm | |
| GPlanter nopelnīja bannu- sakrājis jau bija vairākus brīdinājumus, kā arī veidoja tiešām nevajadzīgus topikus. kā arī jo viņš tak ir pilnīgs | |
|